rEPARATIONER MED GARANTI

Leverans 

Reparation    Garanti

Kontakta oss

Jag reparerar dina trasiga persienner och lämnar två års garanti

Jag reparerar dina trasiga persienner! Allt från att byta persiennsnöre till att laga hela persienner! Efter renovering så fungerar dina persienner lika bra och håller lika länge som nya persienner men bara till halva nypriset. Jag lämnar också två års garanti.

 

Garantireparation på persienner

Det är inte ovanligt är att en kund hör av sej o säjer att det ”bara” är en lina som är trasig. En trasig lina är i dom allra flesta fall resultatet av att linan skaver mot nåtgo den inte ska skava mot, vanligen en vass kant på en plastdetalj som, åldrats, torkat eller spruckit. En persiennen som sitter i ex. ett söderfönster och är utsatt för mycket sol, där åldras plastdetaljerna fortare än ex. ett norrfönster.

Det är alltid lönsamt att göra en garantireparation jämfört med att byta en lina eller trasiga o spruckna plastdetaljer. 

 

Vad kostar det att reparera persinner?

Priset för en garantireparation är typ halva beloppet av kostnaden för nya persienner. Jag lämnar samma garanti som nya persienner, vilket är 2 år. Garantireparation är i princip en renovering där alla linor o band, alla plastdetaljer, rörliga delar och reglage byts ut mot nya.

Tänk på att många gånger kan en persienn se helt förfärlig ut men är fullt ”renoveringsbar”!

Jag börjar med att inspektera den trasiga persiennen. Är plåtdelarna, lameller och lister hela och kompletta så är det värt att renovera persiennen. Sedan monteras den ner.

Persiennen demonteras helt o hållet. Linor, band o plastdetaljer går till återvinningen. Endast plåten sparas o sätts ihop på nytt med nya linor, band o plastdetaljer.

Renoverad o monterad. Den renoverade persiennen fungerar lika bra som en ny persienn, håller lika länge och jag lämnar 2 års garanti. På bilden syns persienn som är lagad mellan glas.

Välkommen

Jag sätter alltid kundens bästa i fokus och kvalitetssäkrar alla arbeten. Med ett trevligt bemötande och god erfarenhet får jag arbetet gjort på ett effektivt sätt.

Låter detta intressant?

Kontakta oss redan idag

Kontakta mig

Du når mig enklast genom att ringa, men du kan även mejla mig. Jag garanterar snabb återkoppling.

Ring mig